Vorige Artikel 106 van 110 Volgende

Uitverkocht = Mazda MX5 MX-5 NA 1.6 Koelwater Reroute Kit I.L.Motorsport

Artikelnummer: NA1-9050
€ 208,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Koelsysteem reroute kit voor MX-5 NA 1.6l modellen

Door de verstuurde koelsysteem stroming in de MX-5 motor, wordt de vierde cylinder niet goed gekoeld. Het voorzijde in voorzijde uit concept dat Mazda® hier heeft gebruikt resulteerd helaas in ongelijke koeling van het motorblok. Dit is een probleem dat verschillende ontsteking situaties in de verschillende cylinders veroorzaakt. Het oververhitten aan de achterzijde van de motor zorgt voor extra slijtage van motoronderdelen die resulteren in kapotte zuigerringen, niet correcte uitstoot, minder motorvermogen en aanslag op de kleppen.

De compleet nieuw ontwikkelde I.L.Motorsport reroute kit rekent af met al deze problemen. Door het voorzijde in achterzijde uit concept te gebruiken, wordt de motor efficienter gekoeld en een stabielere temperatuur die de slijtage in de motor vermindert. Ook in situaties waarbij hoog vermogen wordt gevraagd blijft de temperatuur stabiel en zorgt ervoor dat de olietemperatuur stabieler blijft. Door de consistentere temperaturen ontvangt het motormanagement accuratere lucht / benzine informatie die zeer belangrijk voor geblazen motoren is. De reroute kit zal de capaciteit van de radiateur optimeren en de kans op motor klop / detonatie reduceren, en de kracht output optimeren. Deze kit zal ook de dynamo load reduceren omdat de ventilatoren minder vaak zullen aanslaan als zonder de reroute kit.

De aansluitingen voor de sensoren zitten in deze kit op dezelfde plek als de originele, dus er hoeft niet gesoldeerd of verlengd te worden. De kit bestaat uit: - gegoten aluminium adapter stuk voor achterzijde motor - gegoten aluminium deksel voor adapter stuk - gegoten aluminium deksel voor thermostaathuis voorzijde - gegoten aluminium beugel voor de meegeleverde koelwaterslang - hoge kwaliteit silicone koelwater slang - installatie materiaal.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2022 MX5Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel